FSCF – stabyharrastajan koti

Hei kaikki! 
 
FSCF perustettiin kahdeksan kuukautta sitten ja nyt on ensimmäinen tapahtumarikas kesä takana. Erilaisia tilaisuuksia järjestettiin paljon, esimerkkeinä yhteislenkit, terveystilaisuus, rauniokoulutus ja näyttelyharjoittelu. Osallistujia riitti kaikkiin tapahtumiin ja tunnelma oli jokaisessa mitä mainioin. Kiitos siitä kuuluu kaikille jäsenille! Kerhon tarkoitus toimia aktiivisena ja avoimena kotina rodun harrastajille tuntuu toteutuneen loistavasti ja siihen pyritään jatkossakin. Jokainen jäsen on tervetullut vaikuttamaan kerhomme toimintaan: tapahtumaideoita otetaan aina vastaan!
 
Yhdistyksen perustaminen on aina iso projekti eikä siitä selvittäisi ilman aktiivista jäsenkuntaa. Työtä on tehty perustamisesta asti ja nyt alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, että pääsemme vihdoin nauttimaan työmme hedelmistä. Tapahtumien järjestäminen ja rodun eteen työskenteleminen saa vielä lisää pontta, kun kaikki energia päästään suuntamaan niihin. Toisaalta perustamiseen liittyvä työ on ollut palkitsevaa, sillä on ollut hienoa päästä yhdessä rakentamaan kotiamme aina perustuksista saakka. Vakaasti uskon, että kerhomme on onnistunut luomaan juuri sellaisen yhteisön, joka vastaa toiveitamme.
 
Yhteistyö muiden, erityisesti ulkomaisten, rotuyhdistyksien kanssa on aloitettu. Toivomme, että onnistumme luomaan myös sillä saralla avoimen, vuorovaikutukseen perustuvan toiminnan. Rodun eteen tulee työskennellä ja parhaiten se onnistuu yhdessä. Jalostus- ja terveystyöryhmä on myös aloittanut toimintansa. Tavoitteet ja tehtävät on määritelty ja niiden tavoittelu on alkanut. Kasvattajien tietotaidon lisääminen on avainasemassa koko rodussa ja sen tulevaisuudessa. Näin se on tärkeä asia jokaiselle stabyhounille ja sen omistajalle.
 
Kesän päättyminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tapahtumat loppuisivat! Pidä silmällä kotisivuilla olevaa tapahtumakalenteria ja yhdistyksen Facebook-sivua. Muista myös itse ehdottaa tapahtumaideoita ja - paikkoja! Voit myös itse halutessasi toimia tapahtuman vastuuhenkilönä ja järjestää sen haluamallasi tavalla. Ideoissa voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hallituksen jäseneen, joka esittää ajatuksen hallitukselle ja auttaa toteutuksessa. Yhteislenkkejä voi järjestää lyhyelläkin varoitusajalla ja ilman suurta vaivaa. Rohkeasti vain mukaan!
 
Me kaikki stabyhoun-harrastajat olemme erilaisia ihmisiä, mutta meitä kaikkia yhdistää rakkaus rotuun. Avoin ilmapiiri ja ihmisten kuunteleminen on avainasemassa hyvin toimivalle yhdistykselle. Pyritään me kaikki ylläpitämään sitä ilon ja riemun tunnetta, jota koiramme meissä herättävät. Otetaan muut huomioon ja tehdään yhdistyksestämme koti meille kaikille. Koti on siellä, missä on hyvä olla.
 
Sinikka Eloranta, puheenjohtaja