Blogi

Agirotu 2014

Undefined

Janakkalassa 5.-6.7. 2014 tehtiin historiaa - ainakin stabyhounien suhteen. Janakkalan koirakerhon järjestämään Agirotu 2014 -nimiseen agilitytapahtumaan saatiin ensimmäistä kertaa kasaan stabyhounjoukkue. Peppi (Ohped Dal Sähäkkä Suffeli), Tupsu (Hazebad Nije Renne), Juju (Coastal Stars Arctic Zania) sekä Isla (Lisette) näyttivät, miten agility sujuu stabyhouneilta.

Mukaan RotuRace joukkueeseen?

Undefined

FSCF kokoaa joukkueen kesäkuussa Hyvinkäällä juostavaan leikkimieliseen RotuRace -kilpailuun!
 
"RotuRace on leikkimielinen kaikille koiraroduille suunnattu vauhdikas juoksutapahtuma. Nimensä mukaisesti RotuRace -joukkueen muodostaa neljä samanrotuista ja -kokoista koiraa, jotka kilpailevat kokonsa mukaisissa luokissa. RotuRacessa on viisi eri luokkaa: minit, midit, maksit, jättirodut ja vinttikoirat.
 

FSCF – stabyharrastajan koti

Finnish

FSCF perustettiin kahdeksan kuukautta sitten ja nyt on ensimmäinen tapahtumarikas kesä takana. Erilaisia tilaisuuksia järjestettiin paljon, esimerkkeinä yhteislenkit, terveystilaisuus, rauniokoulutus ja näyttelyharjoittelu. Osallistujia riitti kaikkiin tapahtumiin ja tunnelma oli jokaisessa mitä mainioin. Kiitos siitä kuuluu kaikille jäsenille!