MH-Luonnekuvaus, Kärsämäki

Dates: 
Lauantai, elokuu 15, 2020 - 08:00

MH-luonnekuvaus 15.-16.8.2020 Kärsämäki
 

Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry ja The Frisian Staby Club of Finland järjestävät yhteistyössä MH-luonnekuvauksen Kärsämäellä elokuun puolessa välissä 2020.
 
Ajankohta: 15.-16.8.2020
Järjestäjät: Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry ja The Frisian Staby Club of Finland
Paikka: Kärsämäki (paikka tarkentuu pian)
Kuvaajat: Heli Väätäjä ja Arja Jauhiainen
Testiohjaaja: Anne Kuivinen
Vastaava koetoimitsija: Elli Supponen

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella 6.-19.7.2020 (linkki palveluskoiraliiton Virkku.net palvelussa). Ilmoittautumisajan ulkopuolella lähetettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. Kokeeseen on etusija GR:n ja FSCF:n jäsenten kultaisillanoutajilla ja stabijhouneilla.
Varsinainen paikka tähän MH-luonnekuvaukseen, tai varallaolopaikka, vahvistetaan paikan saaneille erillisellä sähköpostilla tarkemman Virkku-ohjeistuksen sekä maksuohjeiden kera.
Varakoirakoksi ilmoittautumiset pe 14.8.2020 asti - peruutuspaikkoja voi tulla viime tingassakin esim. juoksun takia.
 
Osallistumismaksu:
Osallistumismaksu on GR:n ja FSCF:n jäsenten kultaisillenoutajille ja stabijhouneille 70,00 € ja muille 90,00 €.  Maksu suoritetaan erillisten ohjeiden mukaan paikan vahvistumisen jälkeen. Samalla lähetetään ohjeet Virkkuun.
 
Tiedustelut:
Tiedustelut vain ilmoittautumisaikana 6.-19.7.2020 sähköpostitse (elli.supponen@gmail.com) tai puhelimitse klo 16 jälkeen, p. 040 575 8244/Elli Supponen.
 
Osallistumisoikeus:
Osallistumisen alaikäraja on 18 kk. Yläikärajaa ei ole. Koiralta ei vaadita ennakkotaitoja, mutta se on kutsuttaessa saatava kytkettyä taluttimeen kahden (2) minuutin sisällä.
Kokeessa noudatetaan Kennelliiton rokotus-, tunnistusmerkintä- ja antidoping-määräyksiä. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kuvaukseen.
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan kuvaukseen oman koiran kanssa! Myös yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan ja tutustumaan MH-luonnekuvaukseen!